6 største comebacks nogensinde i fodboldhistorie

Denne uge kom Barcelona med det, som nogle har hævdet for at være det største comeback nogensinde for at slå knockout Paris Saint-Germain.

Den katalanske klub hamrede pariserne 6-1 på Nou Camp for at vælte et første ben 4-0-underskud for at gå videre til kvartfinalen i Europas elite klubturnering.

Med spændingen efter at have simret ned lidtog alle, der genindvinder deres ånde fra den spændende fodboldkamp, ​​det spørgsmål, der skal besvares nu, ville være, er Barcelona - Paris Saint-Germain-spillet det største comeback nogensinde i fodboldhistorie?

Det største comeback nogensinde

Det gamle fodboldord, der siger, at spillere skalFortsæt med, indtil slutfløjten giver mening i teorien, men er vanskelig at handle, især når føringen ser uovervindelig ud og oppositionen er meget stærk.

Et ordsprog, der dog hjælper årsagen til spillerne, der kæmper for et comeback, er den, der siger, at det kun tager et sekund at score et mål.

Vi i BuzzKenya har valgt 6 af de største comebacks nogensinde i fodboldhistorie.

6. Newcastle vs Arsenal (2011)

Denne Premier League-fixture så, at Newcastle producerede et fantastisk comeback fra 4-0 ned til niveauet imod titel håbefulde Arsenal.

Arsene Wengers side så ud til at have taget alle tre point fra spillet, før de tabte Abou Diaby til et rødt kort for at have reageret vredt på en dårlig tackling af Joey Barton.

Magpies kom stormende tilbage med to Bartonstraffe på begge sider af et Leon Best-strejke, før Cheick Tiote afskaffede et enestående og helt sikkert det største comeback nogensinde i Newcastle-historien med en 25-yard volley, der gik direkte i bagsiden af ​​nettet.

5. Reading vs Arsenal (2012)

Arsenal viser en anden optræden på listen, mendenne gang var det dem, der kæmpede tilbage, da de så ned og ud. Gunners kom tilbage fra 4-0 ned efter 37 minutter for at slå Reading 7-5 i ekstra tid for at gå videre til kvartfinalen i Capital One Cup.

En Jason Roberts volley, Laurent Koscielny ejermål, Mikele Leigertwood-strejke og et Noel Hunt-hovedstykke så ud til at have fordømt Arsenal på Madejski Stadium, indtil mål fra Theo Walcott, inklusive en sidste anden strejke i skadetid, Olivier Giroud og Koscielny tog spillet til ekstra tid.

Marouane Chamakh og Pavel Pogrebnyak byttedemål i ekstra tid, da straffe så ud til, indtil Walcott afsluttede sit hattrick i det 120. minut, før Chamakh cementerede jobbet med en sød lob i skade-tid på ekstra tid.

Dette fængslende spil var Capital One Cups største comeback nogensinde.

4. Man United imod Bayern München (1999)

”Dette er det største øjeblik i mit liv,” sagdeSir Alex Ferguson som sin side slog Bayern med to mål på skade tiden fra Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær for at afslutte dette berømte comeback i Champions League-finalen.

Man United faldt bagud efter seks minutter inde i kampenkamp fra et Mario Basler frispark. Begge hold gik videre til slag, selvom Bayern-spillerne var overlegne og uheldige for ikke at have øget deres fordel.

Ferguson fortsatte med at introducere de to målscorereda de røde djæver pressede på for at komme tilbage i spillet. ”Det tager kun et sekund at score et mål” siger blev givet liv i dette spil, da United scorede fra et hjørne og så ud til at have tvunget ekstra tid.

Mindre end 30 sekunder efter det efterfølgende kick-off tvang United et andet hjørne og scorede derfra og sendte Bayern München-spillerne til jorden.

Rygter fortæller, at båndet i Bayern München allerede var placeret på trofæet, da det så ud til, at den tyske side ville have vundet spillet tre minutter tidligere.

3. Deportivo La Coruna vs AC Milan (2004)

Deportivo La Coruna udførte, hvad der så ud tiltid til at være det største comeback nogensinde i fodbold og Champions League-historie ved at nedrivne Milan, de daværende forsvarsmestre og favoritter, 4-0 efter bagerste 4-1 fra første etape i deres kvartfinale kamp.

Et smart skud fra Walter Pandiani, en Juan Carlos Valeron-hovedstød og et hårdt skud fra Albert Luque satte Deportivo foran på mål ved halvtid.

Klubkaptajten Fran Gonzalez, der spillede forhold i anden afdeling i slutningen af ​​80'erne og er indtil dato, deres rekordudseende indehaver, scorede den fjerde for at sikre sig deres passage til semis.

2. Barcelona vs PSG (2017)

Barcelona kommer som det næststørste comeback nogensinde i fodbold.

Ingen side havde nogensinde veltet et første mål til fire målunderskud før og med to minutters normal tid tilbage og tre mål nødvendige, producerede Barcelona helt sikkert noget, som vi måske ikke vil være vidne til igen.

To quickfire Neymar-mål udlignede det samlede antalscorelinje på 5-5, selvom pariserne ville gå videre med udebane mål, indtil det femte minut af stoppetid, da Sergi Roberto slå offside-fælden for at skabe et stykke historie.

1. Liverpool vs AC Milan (2005)

Døbte mirakel i Istanbul og uden tvivlLiverpools største comeback nogensinde, kæmpede tilbage fra nederlagsgraverne i anden halvdel for at tvinge ekstra tid, før han slog AC Milan med straffe i 2005 Champions League-finalen.

Paolo Maldini og en Hernan Crespo-afstivning gav Serien A-sidens 3-0-fordel ved kun at stoppe for Liverpool for at udligne sager med mål fra Steven Gerrard, Vladimir Smicer og Xabi Alonso.

Spillet trækkes videre til ekstra tid og derefterstraffe med Liverpool, der holder deres nerver, da Jerzy Dudek reddede både Andrea Pirlo og Andriy Shevchenko's spot-spark, efter at Serginho fyrede det første spark over stolpen for at løfte deres femte europæiske titel.