Jalkapallohistorian kaikkien aikojen 6 parasta takaiskua

Tällä viikolla Barcelona keksi sen, mitä jotkut ovat väittäneet olevansa kaikkien aikojen suurin palautus Pariisin Saint-Germainin kaappaamiseen.

Katalonian klubi iski pariisilaisia ​​6-1 Nou Campissa kumotakseen ensimmäisen osuuden 4-0 alijäämän siirtyäkseen Euroopan eliittiklubiturnauksen puolivälierissä.

Kun jännitys on vähentynyt hiukanJa kun kaikki saavat hengitystään jännittävästä jalkapallo-ottelusta, nyt vastattava kysymys olisi, onko Barcelona - Pariisi Saint-Germain-peli kaikkien aikojen suurin palautus jalkapallohistoriassa?

Kaikkien aikojen suurin palautus

Vanha jalkapallo, joka sanoo pelaajien pitäisijatka, kunnes viimeinen pilli on teoriassa järkevää, mutta on vaikea toimia etenkin silloin, kun johto näyttää ylitsepääsemätön ja oppositio on erittäin vahvaa.

Yksi sanonta, joka auttaa palaamaan taistelevia pelaajia, on se, että maaliin vie vain sekunnin.

Me BuzzKenyassa olemme valinneet 6 jalkapallohistorian kaikkien aikojen suurimmista takaiskuista.

6. Newcastle vs Arsenal (2011)

Tämä Premier League -sarjaohjelma näki Newcastlen tuottavan upean paluun 4-0-tasolta tasoasioihin Arsenalia vastaan.

Arsene Wengerin puoli näytti ottavan kaikki kolme pistettä pelistä ennen kuin he menettivät Abou Diaby punaiselle kortille reagoidakseen vihaisesti Joey Bartonin huonoon taklaukseen.

Kvapit tulivat myrskyyn takaisin kahden Bartonin kanssaRangaistukset molemmilla puolilla Leon Best -lakossa, ennen kuin Cheick Tiote peitti upean ja varmasti kaikkien aikojen parhaan paluun Newcastlen historiassa 25 jaardin volleyllä, joka meni suoraan verkon takaosaan.

5. Lukeminen vs. Arsenal (2012)

Arsenal esiintyy jälleen luettelossa, muttatällä kertaa he taistelivat taaksepäin katsoessaan alas ja ulos. Pistoolit palasivat 4-0: sta 37 minuutin kuluttua voittamaankseen Reading 7-5: n lisäajan edetäkseen Capital One Cupin puolivälierään.

Jason Robertsin lentopallo, Laurent Koscielny omatavoite, Mikele Leigertwood-lakko ja Noel Hunt -otsikko näyttivät tuomitsevan Arsenalin Madejski-stadionilla, kunnes Theo Walcottin maalit mukaan lukien viimeinen toinen lakko vammojen aikana, Olivier Giroud ja Koscielny ottivat pelin lisäaikaan.

Marouane Chamakh ja Pavel Pogrebnyak vaihtoivatlisäajan tavoitteet, kun rangaistukset näyttivät varmoilta, kunnes Walcott suoritti hattrickinsa 120. minuutilla ennen kuin Chamakh ryhtyi työhön söpöllä lobilla lisäajan loukkaantumisaikana.

Tämä kiehtova peli oli Capital One Cupin kaikkien aikojen suurin paluu.

4. Man United vs Bayern München (1999)

"Tämä on elämäni suurin hetki", sanoiSir Alex Ferguson, koska hänen puoleltaan, voitti Bayernin kahdella vamma-ajan tavoitteella Teddy Sheringhamilta ja Ole Gunnar Solskjærilta loppuun tämän kuuluisan paluun Mestarien liigan finaalissa.

Man United jäi jälkeen kuuden minuutin kuluttuaottelu Mario Baslerin vapaapotkusta. Molemmat joukkueet jatkoivat lyöntejä, vaikka Bayernin pelaajat olivat ylivoimaisia ​​ja epäonnistuneita siitä, etteivät ne voineet lisätä etuaan.

Ferguson esitteli kaksi maalijoukkuettakun Red Devils työnsi päästä takaisin peliin. "Maalin tekeminen vie vain sekunnin" sanoin, että tässä pelissä annettiin elämä, kun United teki maalin kulmasta ja katsoi pakottavansa lisäaikaa.

Alle 30 sekunnin kuluttua seuraavasta aloittelusta, United pakotti toisen kulman ja teki maalin siitä lähettämällä Bayern Münchenin pelaajat maahan.

Huhun mukaan Bayern Münchenin nauhat oli asetettu jo pokaalle, koska näytti siltä, ​​että Saksan osapuoli olisi voittanut pelin kolme minuuttia aikaisemmin.

3. Deportivo La Coruna vs. AC Milan (2004)

Deportivo La Coruna suoritti, mitä näyttiaika olla kaikkien aikojen suurin paluu jalkapallo- ja Mestarien liigan historiassa tuhoamalla tuolloin puolustavat mestarit ja suosikit Milano, 4-0 jälkeen jäljelle jäänyt 4-1 heidän puolivälierän ottelun ensimmäisestä osasta.

Älykäs laukaus Walter Pandiani, Juan Carlos Valeron ja ottelu

Klubin kapteeni Fran Gonzalez, joka pelasiToisen jaon joukkue 80-luvun lopulla ja on päivittäinen, heidän ennätysmallinsa omistaja, teki neljännen pisteen varmistaakseen kulkunsa puoliajoon.

2. Barcelona vs. PSG (2017)

Jalkapallon kaikkien aikojen toiseksi suurin paluu on Barcelona.

Yksikään osapuoli ei ollut koskaan ohittanut neljän tavoitteen ensimmäistä jalkaaAlijäämä ennen ja kun jäljellä oli kaksi minuuttia normaaliaikaa ja tarvittiin kolme maalia, Barcelona tuotti varmasti jotain, jota emme ehkä saa enää todistamaan.

Kaksi pikapaloa Neymar-maalia tasoitti kokonaisuudenTulostaululla lukema 5-5, vaikka pariisilaiset aikoivat edetä maalia koskevissa säännöissä vasta pysähdysajan viidenteen minuuttiin, kun Sergi Roberto löi loitolla olevan ansaan luodakseen pala historiaa.

1. Liverpool vs. AC Milan (2005)

Kopioitu Istanbulin ihme ja väitetystiKaikkien aikojen kaikkien aikojen parhaimpaan palautumiseen Liverpool taisteli tappion haudalta jälkipuoliskolla pakottaakseen lisäajan ennen AC Milanin lykkäämistä rangaistuksilla vuoden 2005 Mestarien liigan finaalissa.

Paolo Maldini ja Hernan Crespo -nauha antoivat Serie A -puolelle 3-0: n edut puoliajalla vain Liverpoolille tasoitusasioissa Steven Gerrardin, Vladimir Smicerin ja Xabi Alonson tavoitteilla.

Peli vedettiin lisäaikaan ja sittenrangaistukset Liverpoolin kanssa pitäen hermoaan, kun Jerzy Dudek pelasti sekä Andrea Pirlon että Andriy Shevchenkon potkua sen jälkeen, kun Serginho loi ensimmäisen potkun sauvan yli nostaakseen viidennen eurooppalaisen tittelinsä.